Spring til indhold

OFFICIEL LANCERING AF GREENPORT NORTH OG PRÆSENTATION AF DEN KOMMENDE HAVNEUDVIDELSE

Mandag d. 20. september 2021 var dagen for den officielle lancering af Greenport North og for havnens præsentation af den kommende havneudvidelse.

Over 200 erhvervsfolk og politikere var mødt op til en spændende dag med mange interessante oplæg om krav og forventninger til fremtidens havn og energiforsyning for at sikre rammerne for fortsat udvikling og vækst.

Budskabet var klart fra såvel virksomhedernes side som fra politisk hold; havnen skal udvides og der skal fart på den grønne omstilling for at Hirtshals Havn fremadrettet kan opfylde erhvervslivets behov og facilitere den nødvendige grønne energi.

CEO Steen Harding Hintze præsenterede Greenport Norths planer om skabe stærke værditilbud til erhvervslivet på Hirtshals Havn gennem sektorkobling og udvikling af cirkulære, bæredygtige energiløsninger til både transportsektor og industri.

Der er bl.a. behov for udvikle energiinfrastrukturen og optimere produktionsbetingelserne for nye grønne brændstoffer for at understøtte transportsektoren og den maritime industris omlægning fra fossile brændsler til vedvarende energi.

Læs mere om dagen hos Hirtshals Havn

Kategorier

Greenport North®
Nordsøen Forskerpark
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals

+45 32 67 66 00
welcome@greenportnorth.dk