Spring til indhold

GREENPORT NORTH ANSÆTTER VINDPIONER TIL PtX-UDVIKLING

Bruno Kold Larsen er tiltrådt i Greenport North og skal have fokus konsortieudvikling på tværs af hele værdikæden for PtX – fremtidens grønne brændstoffer til skibsfarten og den tunge vejtransport.

Bruno har mange års erfaring med projektudvikling indenfor vedvarende energi – blandt andet var han som pioner indenfor vindenergi tilbage i midtfirserne med til at etablere vindparker i Californien for Difko. Senere blev han direktør for Difko med hovedansvar for internationale aktiviteter indenfor vedvarende energi. Herefter fulgte nogle år som medejer og direktør i enXco Group (i dag EDF Renewables) og efter salget til franske EDF Energies Nouvelles fortsatte han som områdedirektør for selskabets aktiviteter indenfor vedvarende energi.

CEO Steen Harding Hintze ser frem til, at der med den nyeste tilføjelse på personalesiden kan komme endnu mere vind i sejlene for arbejdet med at optimere rammebetingelser og værditilbud på Hirtshals Havn gennem nye grønne energiløsninger, sektorkobling og cirkulær økonomi:

– Vi er glade for at byde Bruno velkommen i Hirtshals og i Greenport North. Vi ser frem til at trække på hans omfattende viden og erfaring med vedvarende energiprojekter på kursen mod bæredygtig vækst på Hirtshals Havn i en tid, hvor grøn energi bliver et afgørende konkurrenceparameter.

Kontakt Bruno Kold Larsen

Kategorier

Greenport North®
Nordsøen Forskerpark
Willemoesvej 2
9850 Hirtshals

+45 32 67 66 00
welcome@greenportnorth.dk